Team

Gepubliceerd op: 15 maart 2016

mr. drs. E.R. Knoester

Knoester, afkomstig uit Scheveningen, studeerde van 1989 tot 1993 Nederlands Recht (civielrechtelijk afgestudeerd) aan de Rijksuniversiteit te Leiden (RUL). In 1995 rondde hij aan dezelfde universiteit een tweede studie af; Het vrij doctoraal examen in de staatkundige en bedrijfsrechtelijke richting werd met goed gevolg afgelegd.

Na werkzaam te zijn geweest in de consultancy (o.m. op het gebied van de gemeentelijke herindelingen in Brabant en de advisering bij fusies van zorginstellingen) is Knoester begin 1997 toegetreden tot de advocatuur; de eerste 4 jaar in loondienst bij een middelgroot advocatenkantoor in Arrondissement Middelburg met vestigingen in Zierikzee, Tholen en Goes.
In 2001 startte hij het huidige kantoor.

Knoester richt zich met name op het MKB maar treedt ook voor particulieren. Voor het overgrote deel bestaat zijn praktijk uit het behandelen van civielrechtelijke procedures (w.o. erfrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht en vastgoedperikelen).

Knoester bedient klanten binnen en buiten het arrondissement Breda. Met name bedient Knoester ook klanten in en rond Den Haag.

 

mw. mr. S. Kuit

Kuit, afkomstig uit Leiden, studeerde in dezelfde stad Nederlands Recht. Zij heeft tevens gestudeerd aan de Universiteit van Norwich (Engeland).

Kuit is advocate sinds 1997 en voerde haar praktijk aanvankelijk uit in Rotterdam en Oud-Beijerland. Aldaar heeft zij zich toegelegd op het familierecht.

Zij heeft daarom een uitgebreide ervaring met echtscheidingszaken zowel op tegenspraak als op gemeenschappelijk verzoek, alimentatiegeschillen, omgangsregelingen e.d.
In 2004 is zij toegetreden tot het kantoor. Ook binnen Knoester & Kuit behandelt zij uitsluitend familiezaken.

Op basis van haar proceservaring is mw. Kuit in staat de partijen door te bemiddelen (buiten de rechter om; daarom sneller en goedkoper) tot een vergelijk te brengen.

    ©2016 Knoester en Kuit Advocaten            Internetbureau: Webton.nl